sunnuntai 20. syyskuuta 2015

STAR WARS ® JEDIOPPILAS Koston Päivä


''Rauha voittaa raivon.
 Kunnia voittaa vihan.
 Voima voittaa pelon.''

Valitsin tämän kirjan , koska halusin muuttaa mieltäni fantasia kirjoista. Kirja № 8, joka on suomennettu. Osia on yhteensä 18, joista suomennettu on vain 10.

Kirja kertoo miten Qui-Gon ja Obi-Wan ovat matkalla kohti Xanatoksen kotiplaneettaa. Xanatos oli vihollinen, joka on yrittänyt tuhota temppelin. Qui-Gon ja Obi-Wan matkustivat avaruusristeilijällä päästäkseen Teloksen pääkaupunkiin, jedit yrittivät olla huomaamattomia, joten pukivat päälleen omat viitat. Xanatos olihan myös vanha jedi, joten hän omisti myös jedivoimaa...Xanatos tunsi että Qui-Gon ja Obi-Wan olivat tulleet etsimään häntä! Xanatos tiesi että taistelu on alkanut.

Mielestäni kirja oli helppo luettava. Luulisin että kirja on tarkoitettu niille joilla on vilkas mielikuvitus, koska kirjassa kuvaillaan kaikkea niin tarkasti.(Ja sinulla on aikaa ajatella, kun luet kirjaa). Kirja vaihtoi selvästi minun mieltäni tästä genrestä, joten voin rohkeammin valita fantasia kirjoja.

Noh. Kirjassa on paljon laser miekkoja ja myöskin laser pyssyjä. Kirjassa myös paetaan poliiseilta ja käytetään sitä jedivoimaa...

Tiivistettynä: Xanatos on Qui-Gon Jinnin entine oppilas,joka on joutunut pimeän puolen valtoihin ja hylännyt mestarinsa opit. Qui-Gon ja Obi-Wan saapuvat Xanatoksen kotiplanetaalle epävirallisen tehtävänään tuoda hänet oikeuden eteen...Saatte tietää enemmän kun luette kirjan.









9 kommenttia:

  1. Olet kertonut kirjasta erittäin selkeästi.

    VastaaPoista
  2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  3. Kirja vaikutta kiinnostavalta. Oletko lukenut aikaisemmin saman kaltaisia kirjoja?

    VastaaPoista
  4. Tiivistelmä tuossa lopussa on oikein kiva lisäys :)

    VastaaPoista
  5. Hienoa Toivo, jos kirja kannusti sinua tarttumaan jatkossakin fantasiaan! :)

    VastaaPoista
  6. Hei,
    Anteeksi, mutta vain kertoakseni, että olemme paikkakunnan yhteiskunta ja tarjoamme rahalainoja kaikille vakaville ja rehellisille ihmisille liiketoiminnan laajentamiseksi tai ostokseksi. Korko on 3% vuodessa.
    Lisätietoja ota meihin yhteyttä sähköpostitse tai whatsapp.

    Sähköposti: simondurochefort@gmail.com

    VastaaPoista