sunnuntai 20. syyskuuta 2015

Jude Watsonin Star Wars: jeditehtävä 1. kaaoksen planeetta

Kirja kertoo Anakin Skywalkerin tehtävästä myrkkyonnettomuuden uhkaamalla planeetalla. Jossa hän on Tru Veldin ja Darra Thel-Tanis kanssa. He lähtevät evakoimaan kaupunkia jossa onnettomuus tapahtui. Mutta heitä ei päästetäkään pois vaan kerrotaan ettei tiedetä kuinka tarttuvaa myrkky on, joten vaikka heillä oli suojapuvut he eivät saa tulla takaisin ennen tutkimuksia, jonka takia he joutuvat eroon jedi mestareistaan. He joutuvat taistelemaan useita kertoja droideja vastaan. Ja evakoimaan planeetan vallatakseen sen haltuunsa. Sekä lopussa joutuvat pelastamaan  jedi mestarinsa.


Kirja sijoittuu kauas tulevaisuuteen, jossa liikutaan avaruudessa valonnopeudella. Eletään erilaisten avaruusolentojen kanssa. Eri olennot kuvataan melko tarkasti. Laitteita kuten valosapelia ja kiituria ei kuvata olenkaan. Kirjan maailma ei muistuta ollenkaan nykymaailmaa, koska kirja kuuluu tieteisfantasiaksi, koska siinä on yliluonnollisia voimia, mutta silti se voisi vaikuttaa lukijan käsitystä tieteestä.

Kirjassa ei esiintynyt huumoria kovinkaan paljoa.

Valitsin kyseisen kirjan, koska en ole ennen lukenut yhtään Star Wars kirjaa ja koska kirja ei ollut pitkä. Mielestäni kirja oli hyvä, koska tarina pysyi mielenkiintoisena kirjan läpi.

9 kommenttia:

  1. Kuva on erittäin hieno ;3 'Arvostelu' on ehkä hieman suppeahko, mutta toimii hyvin. Eihän pohjatekstikään ollut hirveän pitkä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. tarpeeksi lyhyt teksti niin ei tarvitse masentua lukiessa

      Poista
  2. Mainio kuva:) Oletko lukenut aijemmin ''Star Wars'' kirjoja?

    VastaaPoista
  3. Olet kertonut hyvin juonesta, Kiva kuva c:

    VastaaPoista
  4. Hyvä teksti ja hieno aiheeseeen liittyvä kuva.

    VastaaPoista
  5. Onpas jännittävä kuva! Hauska kuulla, että kirja piti sinut otteessaan! :)

    Tekstisi on hyvin tiivistä - olet saanut näin lyhyeen tekstiin harvinaisen monta kysymystä käsiteltyä.

    VastaaPoista
  6. Hei,
    Anteeksi, mutta vain kertoakseni, että olemme paikkakunnan yhteiskunta ja tarjoamme rahalainoja kaikille vakaville ja rehellisille ihmisille liiketoiminnan laajentamiseksi tai ostokseksi. Korko on 3% vuodessa.
    Lisätietoja ota meihin yhteyttä sähköpostitse tai whatsapp.

    Sähköposti: simondurochefort@gmail.com

    VastaaPoista